top of page

Tasarım Yönetimi



Amaç: Tasarım daha once hiç olmadığı kadar önem kazanmış durumda. Bir ürün fonksiyonel özellikleri bakımından rakiplerinden üstün olmadığı halde duyguları harekete geçiren tasarım sayesinde pazarın bir numarası olabiliyor. Bu eğitim, gerek dış kaynak kullanımı ile olsun, gerekse firma içi tasarım personeli olsun, firmalarda tasarımın profesyonel yönetilmesinin kavranılmasını amaçlamaktadır.


Eğitim İçeriği: Tasarım neleri içerir, nasıl yönetilir En genel olarak tasarım stratejileri Tasarım süreci Tasarım ve iş performansı Tasarım ve kalite yönetimi Bir inovasyon stratejisi olarak tasarım Tasarım ve farklılaşma Marka mı, ürün mü, hangisi once gelir Ar-Ge yönetimi ve tasarım Bir tasarım projesini yönetmek Firma içi veya firma dışı tasarım yönetimi Tasarım rekabet stratejileri I-phone, blackberry, playstation, x-box, tefal, arçelik örnek olayları Tasarımın fikri haklar açısından korunması


Eğitim Süresi: 2 gün

Eğitim Yeri: Rahat, aydınlık, U çalışma düzeni veya grup masaları olan iş yeri veya otel mekanı

Kimler Katılmalı: Pazarlama, Üretim, Kalite, Ar-Ge, Muhasebe ve Finans bölümündeki ilgili personel.

Bu Eğitimden Ne Beklenmeli: Bu eğitim bilgi ve strateji ağırlıklı bir eğitimdir. Tasarımı bir strateji olarak kullanan firmaların katılması onlara bilgi ve stratejik bakış açısı kazandıracaktır.

GÜNDEM

bottom of page