top of page

Türk Telekom’un girişim hızlandırma programı PİLOT



Türk Telekom tarafından 2013 yılında hayata geçirilen PİLOT, Türkiye’deki ilk kurumsal girişim hızlandırma programıdır. Türk Telekom, PİLOT ile girişimcileri desteklemeyi, girişimcilik ekosistemini güçlendirmeyi ve girişimlerle iş birliği yaparak müşterilerine yenilikçi ürün ve hizmetler sunmayı hedeflemektedir.

Hızlandırma programı kapsamında girişimlere Türk Telekom ile iş birliği fırsatı, nakit desteği, eğitim, mentorluk, iş bağlantıları, yatırımcılara erişim, ofis alanı, teknoloji altyapısı, mobil iletişim paketi ve tanıtım desteği sağlanmaktadır. 12 hafta süren programın sonunda ekiplerden, doğrulanmış bir iş modelini esas alan ‘Ana Fonksiyonlara Sahip Ürün (MVP)’ ortaya çıkarmaları beklenir. Programı başarı ile tamamlayan ekipler geliştirdikleri MVP ve iş modelini, seçkin yatırımcıların katıldığı ‘Demo Day’ etkinliğinde sunarlar.


PİLOT ile Uçuşa Geçin! Türkiye’nin lider iletişim teknolojileri şirketi Türk Telekom’un sunduğu eşsiz olanaklarla girişiminizi hayata geçirme fırsatı yakalayın.

Başvuru Tarihleri: 2 Nisan – 29 Nisan dır.Ayrıntılı bilgi için www.turktelekompilot.com.tr adresinden başvurularınızı yapabilirsiniz.

GÜNDEM

bottom of page